Urenregistratie per week

Via de onderstaande processen kan een medewerker of een zzp’er de uren per week invullen. Het is ook mogelijk om tussendoor, dagelijks de uren in te vullen. Zodra er voor een specifieke week uren zijn ingevuld en men wil voor dezelfde week opnieuw uren invullen, dan worden de vorige uren opgevraagd en bijgewerkt.

Hoofdmenu en knoppen

Onderstaand scherm weergeeft het hoofdmenu en onderin zijn tweetal knoppen: Uur registratie en Uren afgebeeld. Via de Knop Uur registratie kan men de uren invullen en via knop Uren is de beoordeling over de uren bekijken

Demo

Openstaande projecten

Onderstaand scherm weergeeft de openstaande projecten waar medewerker/ zzp’er gewerkt heeft. Hiermee wordt voorkomen dat er op verkeerde projecten uren worden geschreven.

Voordelen

Huidige week opgevraagd

In dit scherm wordt de huidige week opgevraagd en betreft week 35, echter wil men uren registreren voor week 34.

Demo

Specifieke week opvragen

In onderstaand scherm wordt er in het tekst vak Week het weeknummer: 34 ingevuld en vervolgens worden de uren opgevraagd

Voordelen

Uren registreren

In dit scherm vult men voor vrijdag 8 uur in en kiest men voor de knop: Uren registreren.

Demo

Bevestiging urenregistratie

In onderstaand scherm wordt medegedeeld dat de uren succesvol zijn verwerkt en is er een e-mailbevestiging gestuurd.

Voordelen

Overzicht uren bekijken

De opdrachtgever kan via de backoffice de uren per week bekijken. Bovenin kan men op week of weken filteren. Dit overzicht weergeeft direct het overzicht van alle medewerkers of zzp’ers. Als er één of meerdere uren onvolledig zijn ingevuld, dan is dit direct zichtbaar. Het is mogelijk om de uren te bekijken via het knopje: Vergrootglas helemaal aan de rechterkant. Het is ook mogelijk om de weekuren te exporteren naar Excel, als deze uren naar een boekhoudprogramma of een facturatiesysteem geïmporteerd moeten worden. B2b apps kan alle data naar wens exporteren, zodat Exact of een ander softwaresysteem deze gegevens direct kan importeren.

Voordelen

Geregistreerde uren per week bekijken

Onderstaand figuur weergeeft de weekuren van de heer Verheij. Aan de rechterkant kan men per dag de uren bekijken. Het is zelfs mogelijk om deze uren aan te passen, maar deze behandelen wij nu niet. Het is ook mogelijk om deze geregistreerde uren te accorderen, dit wordt in een soortgelijk proces in “Opdracht aanmaken en op reageren” behandeld.

Voordelen