Bodemonderzoek

Via onderstaande processen kan een veldwerker bodemonderzoeken doen. Via keuzelijsten wordt een verkeerde invoer of het invoeren door een structuur bewaakt. Onderstaande hebben wij voor een klant gebouwd. De bodemonderzoekgegevens worden na de registratie overzichtelijk getoond in de backoffice. Vervolgens kunnen de bodemonderzoekgegevens geëxporteerd worden, waarmee de onderzoeken zijn te vergelijken en er analyses worden gedaan.

Bodemonderzoek veldwerker

In onderstaand scherm zijn alle onderzoekvragen opgesomd. De veldwerker kan ter plekke zijn/haar onderzoekresultaten invoeren.

Demo

Selectie vanuit keuzelijst

Via een keuzelijst wordt de invoer verplicht via een vaste structuur.

Voordelen

Vrije invoer

Onderstaande scherm laat zien dat er ook velden zijn, waar vrij ingevoerd kan worden zoals het veld: “Partijgrootte”

Demo

Keuzelijst meerdere opties

Onderstaand scherm weergeeft dat er meerdere antwoorden mogelijk zijn.

Voordelen

Keuzelijst met afwijkende invoer

Onderstaand scherm weergeeft dat het ook mogelijk is om in een keuzelijst een afwijkend antwoord in te vullen. Er is een item binnen de keuzelijst aangeboden genaamd: Overig” en als deze gekozen wordt, dan kan men een eigen invulling geven, in dit geval: “gras”

Demo

Ingevuld formulier

In onderstaand scherm zijn alle onderzoekgegevens ingegeven en men kan er voor kiezen om één of meerdere foto’s aan het onderzoek te koppelen. Het koppelen van foto’s is eerder behandeld en wordt nu overgeslagen.

Voordelen

Overzicht onderzoekgegevens bekijken

In de backoffice kunnen de onderzoekgegevens overzichtelijk worden weergegeven. Bovenin kan men filteren op week, veldwerker of op onderzoek. Onze backoffice is modulair opgetuigd en alle manieren van filteren zijn mogelijk. Rechtsbovenin kan men deze onderzoekgegevens exporteren naar Excel.

Voordelen