Onderstaande geïllustreerde situatie is de webshop waarmee er besteld worden. Aan de linkerkant staan de categorieën van de menukaart. In het midden de producten met opties en prijzen. Aan de rechterkant de gekozen producten met prijzen, de bedrijfsgegevens, openingstijden en downloadbuttons.

Voordelen

Onderstaande geïllustreerde situatie zijn de opties van een product weergegeven. Hiermee kan er meerdere bijproducten worden afgenomen. Een sausje bestellen bij een product levert meer inkomsten op of dat men kan kiezen uit een bijproduct wat bij het product hoort. U moet dan denken aan patat of gebakken aardappelen.

Voordelen

Onderstaande geïllustreerde situatie is er inmiddels producten gekozen. Bovenin aan de rechterkant zijn de gekozen producten, bijproducten en prijzen aangegeven. Om de bestelling door te voeren zal ervoor knop: BESTELLEN gekozen moeten worden.

Voordelen

Onderstaande geïllustreerde situatie is het laatste proces en zal de klantgegevens, bezorg en betaalgegevens ingevuld moeten worden. Om de bestelling door te voeren zal ervoor knop: BESTELLEN gekozen moeten worden.

Voordelen